Stage Sales Support

Brothers Horeca Groep Bunnik

4 tot 5 dagen
De juiste begeleiding en sturing
Een passende stagevergoeding
Toffe borrels en bedrijfsfeesten
Per direct of vanaf februari 2024
Een organisatie waar iedereen je kent
In het kort

Wij zijn op zoek naar een stagiaire Sales Support medewerker voor onze verschillende locaties binnen de Brothers Horeca Groep. Je werkplek is in het prachtige Kasteel Cammingha in Bunnik. Je komt te werken met een team van enthousiaste sales medewerkers en helpt hen met het hele salestraject, van het aannemen van de telefoon, het maken van tafelreserveringen tot het uitwerken van offertes.

Omschrijving
Salaris en arbeidsvoorwaarden

Solliciteren?

Dat kun je doen door middel van onderstaande knop. Laat ons weten waarom je binnen ons team past!

Heb je nog vragen over de vacature? Bel met onze collega’s van HR via 030-636 0570 of mail je vraag naar [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer

Wat is
Brothers Horeca Groep

Brothers Horeca Groep (BHG) is een groeiende organisatie met 16 diverse horecalocaties in de omgeving van Utrecht; van evenementenlocatie tot restaurant tot kasteel. Op het kantoor in Bosch en Duin zijn de afdelingen Directie, Marketing, Secretariaat, Finance en HR gevestigd om de locaties vanuit hun expertise te ondersteunen.

Sollicitatieproces

1

Solliciteer makkelijk en snel

Wil jij werken en groeien bij de Brothers Horeca Groep? Solliciteer dan via de sollicitatie button met jouw motivatie, ambities en CV. Let’s go!

2

Kennis maken

Dan wordt het hoog tijd dat we elkaar ontmoeten. Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie en ambities. Neem je ons tijdens een kennismakingsgesprek mee in jouw verhaal?

3

Welkom bij BHG

Welkom bij de familie! Met ons onboarding programma leer je alles over de Brothers Horeca Groep en jouw nieuwe job. Let’s get started!

Solliciteer

Onze missie

Brothers Horeca Groep is een familiebedrijf, waar we van nature gastvrij zijn en zorgen voor uitstekende tevredenheid voor gasten en medewerkers.

Twijfel je nog? Neem contact op!

Wij horen graag waar je twijfel zit, en gaan graag met jouw in gesprek!
Contact