BHG-Opleiding

Leer jij liever op de werkvloer? Start dan onze erkende niveau 4 BBL-opleiding in samenwerking met het MBO College Hilversum. Want, horeca leer je in de praktijk!

Join the
club!

Van nature gastvrij. Dat zijn wij! Jij ook? Kom dan werkend leren bij Brothers Horeca Groep in de horeca- of evenementenbranche. Vanaf dag één word je gekoppeld aan een leermeester op de werkvloer en helpt jouw buddy je op weg tijdens de onboarding periode.

Werkend leren

Brothers Horeca Groep werkt samen met het MBO College Hilversum aan een erkend mbo-niveau 4 BBL werkend leren traject. Je krijgt een eigen leertraject op maat, dat is aangepast op jouw niveau en ambities. De lessen die je op school krijgt, sluiten natuurlijk perfect aan bij het werk in de praktijk.

Baangarantie

Bij ons ben je onderdeel van de familie en houden we je er, ook na je opleiding, graag bij. Dat betekent dus werkend leren mét baangarantie! Als jij slaagt krijg jij bij ons sowieso de baan waarvoor je hebt geleerd. Met 10 concepten en meerdere locaties, kun je hier altijd blijven groeien.

Geldzaken

Jij komt bij ons in dienst en krijgt een salaris dat aantrekkelijker is dan in de horeca-cao. En dat is niet alles: we betalen ook je werkkleding, boeken en alle andere materialen die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Zo hartelijk en gastvrij zijn wij! 😉