BHG-opleiding

Leer jij liever op de werkvloer? Start dan onze erkende niveau 4 BBL-opleiding in samenwerking met het MBO College Hilversum. Want, horeca leer je in de praktijk!

Join the
club!

Van nature gastvrij. Dat zijn wij! Jij ook? Kom dan werkend leren bij Brothers Horeca Groep in de horeca- of evenementenbranche. Vanaf dag één word je gekoppeld aan een leermeester op de werkvloer en helpt jouw buddy je op weg tijdens de onboarding periode.

Werkend leren bij Brothers Horeca Groep

Geldzaken

Jij komt bij ons in dienst en krijgt een salaris dat aantrekkelijker is dan in de horeca-cao. En dat is niet alles: we betalen ook je werkkleding, boeken en alle andere materialen die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Baangarantie

Bij ons ben je onderdeel van de familie en houden we je er, ook na je opleiding, graag bij. Dat betekent dus werkend leren mét baangarantie! Met 10 concepten en meerdere locaties, kun je hier altijd blijven groeien.

Werkend leren

Brothers Horeca Groep werkt samen met het MBO College Hilversum aan een erkend mbo-niveau 4 BBL werkend leren traject. Je krijgt een eigen leertraject op maat wat perfect aan bij het werk in de praktijk.

Altijd feest

Feestjes mag je vieren! Van ieder succes, zoals jouw eerste dag of verjaardag maken wij een moment.

Welkom bij de familie

Bij de Brothers Horeca Groep familie voel jij je welkom en thuis. Net als onze gasten. Maar jij geniet met 20% korting bij al onze concepten

Twijfel je nog?

Ben je er nog niet helemaal uit maar ben je wel nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van deze opleiding? Meld je dan aan om een dag mee te lopen.